سازمان ملل نسبت به کُندی ورود کمک‌ها به غزه ابراز تأسف کرد پایان سفر ۲ روزه معاون پزشکیان به برزیل حضور وزیر علوم در منزل شهید سپهبد سلامی دبیرکل ناتو ضمن تأکید بر بازدارندگی هسته‌ای، مطرح کرد: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد طحان نظیف در نشست خبری: حذف چهار صفر از پول ملی به تصویب شورای نگهبان رسید حمایت مجلس از دولت در زمینه تأمین زیرساخت‌های کالابرگ الکترونیکی سخنگوی طالبان: بعضی افراد در اداره اطلاعات و ارتش پاکستان پیشرفت افغانستان را تحمل نمی‌کنند معاون وزیر خارجه: دفاع ملی و میهنی ایرانیان، نقشه‌های اسرائیل را برهم زد حسین‌زاده: زنان روستایی باید به نیروی محرکه اقتصاد محلی تبدیل شوند نحوه اجرای سال اول برنامه هفتم توسعه در دستور هفته جاری مجلس (۱۷ آبان ۱۴۰۴) شهردار جدید نیویورک؛ تغییرات داخلی یا سیاست ضداسرائیلی؟ گروسی درگیری هسته‌ای را رویدادی محتمل دانست مشاوره فنی بغداد و واشنگتن برای تعیین مسیر روابط امنیتی در آینده تلاش کره جنوبی به دنبال سوخت آمریکا برای ساخت زیردریایی هسته‌ای شکست مذاکرات استانبول | طالبان و پاکستان یکدیگر را مقصر می‌دانند نگاهی به دستور کار کمیسیون‌های تخصصی مجلس در هفته جاری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مقاومت فلسطین جسد یک زندانی صهیونیستی دیگر را تحویل داد نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند

  • کد خبر: ۳۳۷۳۰۰
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت گسترش شعائر عید غدیر، آن را زمینه‌ساز ظهور دانست و خواستار نقش‌آفرینی مؤثر نهادهایی، چون آموزش‌وپرورش و شهرداری در اجرای برنامه‌های مردمی این مناسبت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در نشست ستاد اجرایی برگزاری جشن عید سعید غدیر خم که در دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد بر اهمیت توسعه شعائر این عید بزرگ اسلامی تأکید کرد و گفت: الحمدلله با توجه به عشقی که در دل‌های شما نسبت به اهل بیت (ع) و رابطه قلبی با امیرالمومنین (ع) وجود دارد، انگیزه خدمت نیز در شما بالاست.

وی افزود: به هر میزان که غدیر توسعه پیدا کند، زمینه ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) نیز بیشتر فراهم خواهد شد. از زمان حضرت رضا (ع) مسئله تبیین و گسترش غدیر بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

تأکید بر اجرای مصوبات کارگروه زیارت

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با تأکید بر لزوم اجرای دقیق مصوبات کارگروه زیارت اظهار داشت: تشکیلات اجرایی باید به‌طور منسجم عمل کند و دستگاه‌هایی که وظایف مشخصی برعهده دارند، گزارش عملکرد ارائه دهند.

آموزش‌و‌پرورش و شهرداری؛ دو محور اصلی شعائر

وی دو نهاد آموزش‌و‌پرورش و شهرداری را در خط مقدم اجرای شعائر غدیری دانست و گفت: آموزش‌و‌پرورش با ظرفیت گسترده دانش‌آموزان، اگر بتواند جشن‌های ویژه‌ای را در مدارس برگزار کند، هیجان عمومی مناسبی برای گرامی‌داشت غدیر ایجاد خواهد شد.

آیت الله علم الهدی افزود: نقش شهرداری نیز حیاتی است. اکران شهری باید در اولویت باشد؛ چرا که در صورت ضعف در این بخش، سایر فعالیت‌ها دیده نخواهند شد. می‌توان از ظرفیت هیئت‌های مذهبی و مساجد نیز برای غنای این برنامه‌ها بهره برد.

سفره‌های جمعی، راهی برای احیای نشاط غدیری

وی با یادآوری اقدامات موفق شهرداری در مناسبت‌های گذشته گفت: پهن کردن سفره افطاری در خیابان امام رضا (ع) در ولادت امام حسن مجتبی (ع) اقدامی بود که به اندازه هزاران مراسم اثرگذاری داشت. اگر چنین برنامه‌ای برای عید غدیر نیز تکرار شود، می‌تواند شور و هیجانی عمومی میان مردم ایجاد کند.

امام جمعه مشهد مقدس ابراز کرد: یکی از اشکالاتی که در اطعام روز عید وجود دارد، توزیع صرف غذای گرم است. بهتر است پس از نماز ظهر و عصر، سفره‌ای در مساجد پهن شود تا اطعام به شکل جمعی و در شأن عید غدیر انجام گیرد.

اطلاع‌رسانی درباره «نذر هشتم»

وی با اشاره به طرح «نذر هشتم» و اقداماتی، چون آزادسازی زندانیان غیرعمد، گفت: این اقدامات ارزشمند باید به‌درستی به اطلاع مردم برسد. استمرار چنین حرکت‌هایی نیازمند آگاه‌سازی عمومی و جلب مشارکت گسترده مردمی است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: غدیر صرفاً تجدید خاطره نیست، بلکه عیدالله‌الاکبر است. در هر غدیر، ما میزان ولایت‌مداری خود را بازتعریف می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->